sprava-nasirova-obvinuvachenomu-ne-zminili-zapobizhniy-zakhid

Справа Насірова: обвинуваченому не змінили запобіжний захід

 • 10293 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. У Шевченківському районному суді міста Києва прокурор САП у справі екс-голови ДФС України Романа Насірова і керівника департаменту ДФС України Володимира Новікова не продовжив оголошення обвинувального акту. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу САП.

"У Шевченківському районному суді міста Києва продовжується судовий розгляд кримінального провадження про обвинувачення екс-голови ДФС України та керівника Департаменту ДФС України. На засіданні 3 квітня 2019 року одним із обвинувачених подано клопотання про зміну запобіжного заходу, яке суд залишив без розгляду", - вказали у САП.

Зважаючи на брак часу, який було виділено для проведення вказаного судового засідання, у зв’язку із зайнятістю одного з судів колегії у іншому судовому процесі, прокурором САП не було продовжено оголошення обвинувального акту.

Наступне судове засідання призначено на 10:00 6 травня 2019 року.

Нагадаємо, екс-голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, екс-голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв УНН, у справі Насірова за понад рік зачитали трохи більше половини обвинувального акту.

Українські Національні Новини

Політика