sprava-politseyskogo-oliynika-sud-pristupiv-do-vivchennya-pismovikh-dokaziv

Справа поліцейського Олійника: суд приступив до вивчення письмових доказів

 • 12249 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У середу, 30 травня 2018 року, Голосіївський районний суд міста Києва приступив до вивчення письмових доказів у провадженні щодо патрульного поліцейського Сергія Олійника, який обвинувачується у вбивстві 17-річного хлопця під час переслідування BMW, передає УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"...в обґрунтування позиції обвинувачення прокурор надав суду серед іншого висновки експертиз наявності тілесних ушкоджень у працівників поліції та потерпілих, результати їх медичного освідування, експертизи щодо осудності обвинуваченого, а також висновки експертиз одягу та автомобіля.

При цьому сторона захисту заперечувала проти долучення окремих доказів обвинувачення та заявила клопотання щодо визнання їх недопустимими. Суд відмовив у задоволенні клопотань захисників обвинуваченого, посилаючись на передчасність таких вимог", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, вивчивши надані стороною обвинувачення письмові докази, суд долучив їх до матеріалів справи.

Крім того, на цьому ж засіданні суд за клопотанням прокурора продовжив обвинуваченому обов’язки ще на 2 місяці.

Наступне засідання заплановане на 5 липня 2018 року.

Як повідомляв УНН, 7 лютого 2016 року у Києві співробітник Управління патрульної поліції в м.Києві Сергій Олійник під час переслідування автомобіля BMW смертельно поранив з табельної зброї 17-річного пасажира цієї автівки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП