sprava-povitryanogo-ekspresu-vaks-doslidiv-vzhe-30-tomiv-dokaziv

Справа "Повітряного експресу": ВАКС дослідив вже 30 томів доказів

 • 8622 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд дослідив вже 30 томів доказів сторони обвинувачення у справі щодо обвинувачення виконувача обов’язків директора державного підприємства "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" та інших інфраструктурних об’єктів Київського регіону" та директора приватного підприємства у заволодінні та розтраті 127 млн гривень коштів держпідприємства. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Зокрема, на засіданні досліджено 4 томи матеріалів, наданих прокурором. Загалом у справі вже досліджено 30 томів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, колегія суддів ВАКС за клопотанням прокурора продовжила дію запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту одному із обвинувачених у справі.

Повідомляється, що наступне судове засідання заплановано на 9 листопада 2020 року.

Нагадаємо, у Вищому антикорупційному суді було розпочато дослідження доказів у справі щодо обвинувачення виконувача обов’язків директора державного підприємства “Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес“ та інших інфраструктурних об’єктів Київського регіону” та директора приватного підприємства у заволодінні та розтраті 127 млн гривень коштів державного підприємства.

Як повідомлялося, йдеться про кримінальне провадження за фактами заволодіння та розтрати коштів ДП "Нацпроект "Повітряний експрес" у сумі 127 млн гривень, отриманих державою за кредитним договором від Експортно-імпортного банку Китаю для будівництва залізничного пасажирського сполучення між міжнародним аеропортом "Бориспіль" та містом Київ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Раді зареєстрували два урядові законопроекти

     • 10976 переглядiв

    "Вест Хем" погодив трансфер із конкурентом Ярмоленка – ЗМІ

     • 10877 переглядiв