sprava-povitryanogo-ekspresu-vaks-doslidiv-vzhe-43-tomi-dokaziv

Справа "Повітряного експресу": ВАКС дослідив вже 43 томи доказів

 • 16204 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Вищий антикорупційний суд дослідив вже 43 томи доказів сторони обвинувачення у справі щодо обвинувачення виконувача обов’язків директора державного підприємства "Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес" та інших інфраструктурних об’єктів Київського регіону" та директора приватного підприємства у заволодінні та розтраті 127 млн гривень коштів держпідприємства. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні, яке відбулось 16 січня 2021 року, досліджено 7 томів письмових доказів, долучених прокурором САП. Загалом у справі вже досліджено 43 з 76 томів матеріалів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наступне судове засідання заплановане на 25 січня.

Нагадаємо, у Вищому антикорупційному суді було розпочато дослідження доказів у справі щодо обвинувачення виконувача обов’язків директора державного підприємства “Дирекція з будівництва та управління національного проекту "Повітряний експрес“ та інших інфраструктурних об’єктів Київського регіону” та директора приватного підприємства у заволодінні та розтраті 127 млн гривень коштів державного підприємства.

Як повідомлялося, йдеться про кримінальне провадження за фактами заволодіння та розтрати коштів ДП "Нацпроект "Повітряний експрес" у сумі 127 млн гривень, отриманих державою за кредитним договором від Експортно-імпортного банку Китаю для будівництва залізничного пасажирського сполучення між міжнародним аеропортом "Бориспіль" та містом Київ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП