sprava-pro-vidpochinok-sitnika-sud-pereyshov-do-doslidzhennya-dokaziv-ta-dopitu-svidkiv

Справа про "відпочинок" Ситника: суд перейшов до дослідження доказів та допиту свідків

 • 9544 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Сарненський суд Рівненської області перейшов до дослідження доказів та допиту свідків у справі про "відпочинок" директора НАБУ Артема Ситника у грудні 2018 - січні 2019 років. Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні відбулося засідання у Сарненському суді Рівненщини, де розглядався адміністративний протокол про корупцію, складений на директора НАБУ Артема Ситника через недекларування ним відпочинку на одній з мисливських баз в Рівненській області. У ході судового засідання було подано ряд клопотань адвокатом А.Ситника. Зокрема, Сарненський суд відмовив А.Ситнику у відведенні головуючого судді О.Рижого і продовжив розгляд адмінпротоколу в його відношенні. Також суд об’єднав два провадження в одне і перейшов до дослідження доказів та допиту свідків", - повідомила Сарган.

З її слів, наступне судове засідання відбудеться 20 серпня 2019 року о 9:00.

"Щодо недопуску журналістів до приміщення Солом’янського райсуду м. Києва, де по відеозв’язку давав пояснення сам директор НАБУ. Ухвалою Сарненського суду судове засідання визнане відкритим. Сподіваємося, наступне судове засідання відбуватиметься відкрито, без приховування деталей від преси", - додала прес-секретар.

Нагадаємо, справа щодо незадекларованого елітного відпочинку директора Національного антикорупційного агентства України Артема Ситника була направлена до суду 12 липня цього року.

Раніше УНН повідомляв, що Ситник "забув" вказати у своїй декларації дорогий відпочинок в елітному мисливському угідді.

Українські Національні Новини

Політика