sprava-rekordnogo-khabara-dlya-nabu-i-sap-ilyashenku-pomyakshili-zapobizhniy-zakhid

Справа рекордного хабара для НАБУ і САП: Ільяшенку пом'якшили запобіжний захід

 • 13824 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Вищий антикорупційний суд продовжив тримання під вартою першому заступнику начальника управління Державної податкової служби у Києві Миколі Ільяшенку та зменшив розмір застави з понад 80 млн грн до понад 40 млн грн. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ВАКС.

"У суботу, 8 серпня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання прокурора та продовжив першому заступнику начальника Головного управління Державної податкової служби у Києві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у сумі 42 040 000 гривень. Строк дії ухвали – до 7 жовтня 2020 року включно", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Вищий антикорупційний суд взяв під варту першого заступника голови ДПС у Києві Миколу Ілляшенка, якого підозрюють у справі про спробу надання хабара керівникам НАБУ та САП із альтернативою внесення застави у понад 80 млн грн.

Нагадаємо, першого заступника начальника управління Державної податкової служби у Києві Миколу Ільяшенка відсторонили від виконання обов’язків через підозру у причетності до підкупу керівників НАБУ і САП за закриття "справи Злочевського".

Як раніше повідомлялося в УНН, вилучені 6 млн доларів, які призначалися співробітникам НАБУ та САП як хабар, мали спонукати правоохоронців закрити кримінальне провадження проти ексміністра екології Миколи Злочевського до його дня народження — 14 червня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП