sprava-rotterdam-nablizhayetsya-do-finalnogo-rishennya-sitnik

Справа "Роттердам+" наближається до фінального рішення – Ситник

 • 15615 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Директор Національного бюро Артем Ситник розповів, що справа "Роттердам+" наближається до фінального завершення і її має намір заслухати антикорупційний прокурор. Про це він сказав під час презентації "Звіту про діяльність НАБУ та САП у ІІ півріччі 2019 року", передає кореспондент УНН.

"Цю справу точно не можна розслідувати і розглянути за декілька днів чи місяців. Це перше. А друге – я знаю, що і антикорупційний прокурор має намір заслухати цю справу найближчим часом, і я її вчора слухав... В принципі, ми зараз наближаємось до фінального рішення. Ми розуміємо, що від нас цього чекають", - сказав Артем Ситник.

Він зазначив, що лише після зміни влади вони змогли отримати висновок, який став однією з підстав для вручення підозри по справі "Роттердам+".

"Лише в ході одного тимчасового доступу ми декілька фур документів забрали на одному із підприємств і аналізували ці документи. Плюс - величезний тиск був на тих людей, які проводили аудити по цим матеріалам і проводили експертні дослідження по цим матеріалам", - додав Артем Ситник.

Нагадаємо, ще двом фігурантам справи "Роттердам+" продовжили процесуальні обов’язки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП