sprava-sheremeta-dugar-priznachili-pocherkoznavchu-ta-psikhiatrichnu-ekspertizi

Справа Шеремета: Дугарь призначили почеркознавчу та психіатричну експертизи

 • 14294 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета призначило військовій медсестрі Яні Дугарь експертизи почерку та психічного стану. Про це повідомив адвокат Дугарь Віталій Коломієць на своїй сторінці у Facebook, інформує УНН.

Адвокат заявляє, що ані постанови про призначення психіатричної, ані почеркознавчої експертиз захисту не надали.

"В справі Шеремета щодо Яни Дугарь призначили почеркознавчу та психіатричну експертизи. Ми, як сторона захисту, не можемо прийняти рішення про свою участь чи не участь в цих процесуальних діях", - зазначив Коломієць.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив нічний домашній арешт до 4 квітня військовій медсестрі Яні Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Як повідомлялося в УНН, Печерський районний суд Києва змінив запобіжний захід військовій медсестрі Яні Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, з цілодобового домашнього арешту на нічний.

Додамо, 12 грудня у поліції повідомили про перших затриманих у гучній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Затримали кількох людей. Правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Також у поліції озвучили основну версію вбивства Шеремета.

20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Суспільство