sprava-sheremeta-prokuratura-napolyagaye-na-zmini-zapobizhnogo-zakhodu-dugar

Справа Шеремета: прокуратура наполягає на зміні запобіжного заходу Дугарь

 • 12760 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Прокуратура наполягає на зміні запобіжного заходу військовій медсестрі Яні Дугарь з нічного домашнього арешту на заставу у розмірі понад 168 тисяч грн. Про це заявив прокурор під час судового засідання, передає кореспондент УНН.

Так, прокуратура наполягає на зміні запобіжного заходу Дугарь з нічного домашнього арешту на заставу у розмірі 168 160 грн з покладенням на неї обов'язків, серед яких носіння електронного браслета.

Як повідомлялося, Київський апеляційний суд залишив під нічним домашнім арештом військову медсестру Яну Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив до 31 травня нічний домашній арешт військовій медсестрі Яні Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

Раніше суд змінив запобіжний захід військовій медсестрі Яні Дугарь з цілодобового домашнього арешту на нічний.

Також нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Додамо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП