sprava-sheremeta-prokuratura-prosit-dlya-dugar-tsilodoboviy-domashniy-aresht

Справа Шеремета: прокуратура просить для Дугарь цілодобовий домашній арешт

 • 12945 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Прокуратура просить Печерський районний суд Києва застосувати цілодобовий домашній арешт для військової медсестри Яни Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства Павла Шеремета, передає кореспондент УНН.

"Прошу застосувати відносно Дугарь…запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту", - сказав прокурор.

Нагадаємо, суд розпочав обрання запобіжного заходу підозрюваним у справі Шеремета.

Додамо, 12 грудня у поліції повідомили про перших затриманих у гучній справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Затримали кількох людей.

Як повідомлялося раніше, у службовій характеристиці військова медсестра Яна Дугарь, яка є підозрюваною у справі вбивства Павла Шеремета, характеризується позитивно.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

Також у поліції озвучили основну версію вбивства Шеремета.

Як повідомлялося раніше в УНН, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП