sprava-sheremeta-sud-prodovzhiv-aresht-antonenku

Справа Шеремета: суд продовжив арешт Антоненку

 • 15000 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою ветерану АТО та музиканта Андрію "Riffmaster" Антоненку, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, передає кореспондент УНН.

Так, суд ухвалив продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 4 квітня Антоненку.

Нагадаємо, суд не задовольнив відвід судді у справі Антоненка.

Як повідомлялося, суд оголосив перерву до 12 лютого в розгляді клопотання про зміну запобіжного заходу ветерану АТО та музиканту Андрію “Riffmaster” Антоненку.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд залишив ветерана АТО та музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка, який є підозрюваним у справі вбивства Павла Шеремета, під арештом до 8 лютого.

Раніше Печерський районний суд Києва арештував ветерана АТО та музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка до 8 лютого 2020 року.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП