sprava-trukhanova-zavtra-sud-ogolosit-virok

Справа Труханова: завтра суд оголосить вирок

 • 11788 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Малиновський районний суд Одеси завтра оголосить вирок у справі щодо заволодіння 185 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу "Краян" мером Одеси Геннадієм Трухановим. Про це УНН повідомляє з посиланням прес-службу суду.

"Повідомляємо, що орієнтовна дата виходу колегії суддів з нарадчої кімнати – 4 липня 2019 року об 11 годині 00 хвилин. Оголошення вироку відбудеться у залі судового засідання №2",- йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, 27 червня Малиновський районний суд Одеси відправився до нарадчої кімнати для прийняття рішення у справі щодо заволодіння 185 млн грн з місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу "Краян" Трухановим.

Прокурори САП попросили суд дати 12 років ув’язнення Труханову.

Наприкінці травня у Малиновському райсуді Одеси прокурори почали оголошувати змінений обвинувальний акт у справі одеського "Краяну".

Розслідування детективи НАБУ здійснюють із листопада 2016 року. У травні 2018 року підозрюваним та їх захисникам відкрито матеріали кримінального провадження для ознайомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП