sprava-vbivstva-sheremeta-sud-dodav-do-spravi-11-tomiv-ta-ogolosiv-tizhnevu-perervu

Справа вбивства Шеремета: суд додав до справи 11 томів та оголосив тижневу перерву

 • 15719 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Шевченківський районний суд міста Києва долучив 11 томів матеріалів слідства для подальшого їх судового розгляду в справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета та оголосив про перерву до 19 січня, передає кореспондент УНН.

"Суд порадившись на місці ухвалив долучити надані прокурором згідно клопотання матеріали до матеріалів кримінального провадження…Суд перейде до дослідження матеріалів наданих прокурором на наступному судовому засіданні 19 січня о 14:00", - сказала суддя.

Так, прокурор клопотав про долучення 11 томів матеріалів слідства.

Окрім того, суд сьогодні ухвалив рішення про відведення одного з представників потерпілих - Андрія Мамалиги від участі у цьому процесі.

Нагадаємо, напередодні Шевченківський районний суд Києва продовжив запобіжні заходи ветерану АТО та музиканту Андрію Riffmaster Антоненку, дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь, яких обвинувачують у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Як повідомлялося, 20 липня 2016 року, близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка у Києві. У результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Торік правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

У травні цього року досудове розслідування у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета завершили.

Українські Національні Новини

Політика