sprava-vbivstva-sheremeta-sud-rozglyane-sogodni-klopotannya-pro-prodovzhennya-areshtu-kuzmenko

Справа вбивства Шеремета: суд розгляне сьогодні клопотання про продовження арешту Кузьменко

 • 14766 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Печерський районний суд Києва планує сьогодні розглянути клопотання про продовження тримання під вартою дитячого хірурга Юлії Кузьменко. Про це повідомив адвокат Кузьменко Тарас Безпалий на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні о 14:00 призначили засідання у Печерському суді, суддя Писанець за клопотанням прокуратури про продовження тримання Юлі Кузьменко під вартою", - написав Безпалий.

Нагадаємо, Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою до 30 травня підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Юлію Кузьменко.

Як повідомлялося в УНН, фігурантам у справі про вбивство Павла Шеремета: ветерану АТО та музиканту Андрію "Riffmaster" Антоненку, дитячому хірургу Юлії Кузьменко та військовій медсестрі Яні Дугарь змінили підозри.

Нагадаємо, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Політика