sprava-zavodu-krayan-dubovomu-zalishili-zapobizhniy-zakhid-u-viglyadi-ponad-15-mln-grn-zastavi

Справа заводу "Краян": Дубовому залишили запобіжний захід у вигляді понад 15 млн грн застави

 • 11363 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Вищий антикорупційний суд залишив для народного депутата VII скликання Олександра Дубового, який є підозрюваним у справі одеського заводу "Краян", запобіжний захід у вигляді застави у понад 15 млн грн. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу суду.

"У понеділок, 27 квітня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовив захиснику у зміні запобіжного заходу колишньому народному депутату, підозрюваному у справі одеського заводу "Краян". Нагадаємо, раніше ВАКС обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 15 765 000 гривень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила для народного депутата VII скликання Олександра Дубового, якого підозрюють у заволодінні коштами з місцевого бюджету Одеси під час придбання будівель ВАТ ХК "Краян" розмір застави у понад 15 млн грн.

Як повідомлялося в УНН, 31 січня Вищий антикорупційний суду обрав запобіжний захід народному депутатові VII скликання Олександру Дубовому у вигляді застави у розмірі понад 15 млн грн.

Також за народного депутата VII скликання Олександра Дубового внесли заставу у розмірі понад 15 млн гривень.

Як повідомлялося в УНН, повідомлено про підозру чотирьом учасникам — фактичним організаторам та контролерам схеми заволодіння 92 млн грн місцевого бюджету Одеси під час придбання будівель ВАТ "ХК "Краян".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна довела запаси газу у ПСГ до 16,4 млрд куб. м

     • 12354 переглядiв

    В'ятрович прийшов на допит до ДБР

     • 15319 переглядiв