spravedlivist-bude-zabezpechena-zvernennya-zelenskogo-naprikintsi-343-go-dnya-povnomasshtabnogo-vtorgnennya

Справедливість буде забезпечена: звернення Зеленського наприкінці 343-го дня повномасштабного вторгнення

 • 1103247 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців наприкінці 343-го дня повномасштабного вторгнення, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Зеленського.

Деталі

Володимир Зеленський у своєму щоденному зверненні наголосив, що в України сьогодні був продуктивний день.

"Сьогодні у нашої держави плідний день – плідний у протистоянні тим, хто навіть зараз намагався послаблювати Україну. Нікому ми послаблювати нашу державу не дамо", — сказав Президент України.

Він подякував "всім правоохоронцям, які сьогодні продемонстрували силу права й держави". Також подякував уряду України за оперативне кадрове реагування. "Зокрема, сьогодні були звільнені керівники митниці. Мені доповіли, що стосовно частини з цих звільнених розпочаті дисциплінарні провадження", — повідомив Володимир Зеленський.

До цього у зверненні Володимир Зеленський розповів про те що Служба безпеки України, ДБР, Бюро економічної безпеки та прокуратура в межах відкритих кримінальних проваджень провели десятки обшуків та інших дій у різних регіонах.І щодо різних осіб.

"Рух до справедливості відчувається. І справедливість буде забезпечена", — зазначив він.

"Особливо важлива чистота процесів у структурах Міністерства оборони і загалом Сил оборони. Будь-яке внутрішнє постачання, будь-які закупівлі – все має бути абсолютно таким же чистим і чесним, як зовнішнє постачання для нашої оборони. Хто цьому заважатиме – той не залишиться у відповідних структурах", — наголосив у зверненні Президент України.

У кінці звернення він подякував всім, хто воює за Україну, кожному і кожній, хто допомагає нам отримувати необхідну зброю та всім у світі, хто підтримує країну.

Українські Національні Новини

Політика