spravu-savchenko-i-rubana-napravili-do-sudu-brovariv

Справу Савченко і Рубана направили до суду Броварів

 • 11222 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Київський апеляційний суд направив кримінальне провадження за обвинуваченням народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту, до Броварського міськрайонного суду Київської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Київського апеляційного суду.

"12 квітня 2019 року ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду подання в.о. голови Дарницького районного суду міста Києва про визначення територіальної підсудності кримінального провадження за обвинуваченням Савченко Н. В. та Рубана В. В. задоволено, кримінальне провадження направлено для розгляду до Броварського міськрайонного суду Київської області", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, 13 березня Солом'янський районний суд Києва розпочав підготовче засідання у справі стосовно народного депутата Надії Савченко і екс-керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту.

26 березня 2019 року Солом’янський районний суд Києва задовольнив заяву адвокатів про відвід суддів.

У квітні цього ж року апеляційний суд направив кримінальне провадження за обвинуваченням Савченко та Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту, до Дарницького райсуду Києва. 

Однау, 11 квітня колегія суддів Дарницького райсуду Києва у справ Савченко та Рубана була знову відведена у повному складі. 

Нагадаємо, у серпні 2018 року Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Савченко і Рубана у вчиненні терористичного акту у центрі Києва завершено. З його слів, під час слідства здобуто всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку теракту у столиці. 

Українські Національні Новини

Політика