spravu-spivrobitnika-sizo-u-chernigovi-yakiy-torguvav-narkotikami-peredano-do-sudu

Справу співробітника СІЗО у Чернігові, який торгував наркотиками, передано до суду

 • 11402 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Завершено розслідування провадження за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу працівником чернігівського слідчого ізолятора. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Чернігівської області.

У жовтні поточного року слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області за оперативного супроводу УСБУ в області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області викрито одного із інспекторів державної установи "Чернігівський слідчий ізолятор", який налагодив схему збуту наркотичних засобів в м. Чернігові.

Співробітника СІЗО було викрито правоохоронними органами під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу на одній із автозаправних станцій в м. Чернігові.

Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України як незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу.

Досудове розслідування кримінального правопорушення завершено 30.10.2019, обвинувальний акт направлено до Деснянського районного суду м. Чернігова для розгляду.

Покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, визначено у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, правоохоронець у Чернігові постачав до СІЗО наркотики.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП