spravzhniy-proriv-sennichenko-pro-pidpisani-delegatsiyeyu-zelenskogo-v-oae-kontrakti-na-3-mlrd-dolariv

"Справжній прорив" - Сенниченко про підписані делегацією Зеленського в ОАЕ контракти на 3 млрд доларів

 • 16169 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Підписані українською делегацією в ОАЕ під час візиту контракти і меморандуми є проривом у відносинах України з країнами Західної Азії. Такої думки дотримується Дмитро Сенниченко, глава Фонду держмайна України, на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Українська делегація на чолі з Володимиром Зеленським уклала інвестиційні меморандуми і контракти на 3 млрд доларів!

Справжній прорив в економічних відносинах із Західною Азією - такого масштабу співпраці між нашими державами не було ніколи.

Для України це не тільки багатомільярдні проекти і нові робочі місця. Це символ визнання на найвищому рівні від провідних інвестиційних фондів і компаній. Сигнал для всього світу, що з нашою державою безпечно і вигідно співпрацювати", - зазначив він.

Сенниченко вважає, що підписані угоди стануть важливим кроком на шляху до "економічного дива" в Україні.

"Ми всі багато чули про економічні чудеса по всьому світу. Азіатські тигри, країни Європи та Близького Сходу, Південної Америки. Кілька десятків країн неодноразово довели, що швидкий розвиток і зростання економіки - це можливо.

Але насправді немає ніякого "чуда". Економічне зростання забезпечує копітка і системна робота, проведення реформ і залучення інвестицій", - зазначив Сенниченко в Facebook.

Відзначимо, раніше представники арабського капіталу висловлювали інтерес до об'єктів великої приватизації в Україні.

Українські Національні Новини

Політика