sproba-rf-protyagnuti-v-paches-nezakonno-obranogo-v-krimu-deputata-derzhdumi-provalilasya-r-chubarov

Спроба РФ "протягнути" в ПАЧЕС незаконно обраного в Криму депутата Держдуми провалилася - Р.Чубаров

 • 11652 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Спроба керівництва Держдуми Росії на 49-ій Генеральній Асамблеї ПАЧЕС "протягнути" незаконно обраного депутата Державної Думи Росії від Криму. Йому довелося покинути засідання. Про це на своїй станиці в Facebook написав народний депутат України, член Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва Рефат Чубаров, передає УНН.

"У Стамбулі проходить 49-а Генеральна асамблея ПАЧЕС. При затвердженні мандатів нових членів в національних делегаціях зусиллями української делегації в ПАЧЕС ганебно була провалена спроба керівництва Держдуми РФ протягнути якогось Шперова Павла, жителя Севастополя, незаконного оголошеного депутатом Держдуми за результатами незаконно організованих "виборів" на тимчасово окупованій території АРК і Севастополя", - написав Р.Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська делегація в ПАЧЕС під час виступу спікера Держдуми РФ влаштувала акцію протесту

За його словами, переконливі аргументи українських парламентаріїв, озвучені Людмилою Денісовою, членом фракції "Народний фронт" і його аргументи "знайшли підтримку практично всіх національних делегацій, за винятком Вірменії".

"Громадянину Шперову довелося покинути пленарне засідання Генеральної Асамблеї ПАЧЕС", - додав Р.Чубаров.

Нагадаємо, 5 липня під час 49-ї Генеральної Асамблеї Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) було обрано заступником голови Асамблеї народного депутата від "Народного фронту" Людмилу Денісову.

Українські Національні Новини

Політика