sproba-stvoriti-shtuchnu-zagrozu-zi-storoni-ukrayini-u-mzs-vidreaguvali-na-zayavi-lukashenka-pro-podiyi-na-machulischakh

Спроба створити штучну загрозу зі сторони України: у МЗС відреагували на заяви лукашенка про події на "Мачулищах"

 • 864601 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Україна категорично спростовує заяву самопроголошеного президента республіки білорусь про нібито причетність української сторони до подій на аеродромі “Мачулищі”. Про це у своєму дописі на Facebook повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко, передає УНН.

Цитата

“Категорично відкидаємо інсинуації олександра лукашенка про нібито причетність. Очевидно, що це є черговою спробою створити штучну загрозу зі сторони України заради виправдання своєї підтримки агресії росії”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Він додав, що загрозу потрібно шукати не в Україні, а в росії, яка всілякими способами намагається іще більше втягнути білорусь у війну, остаточно позбавити її незалежності та суверенітету.

“олександр лукашенко також дозволив собі грубий персональний випад на адресу Президента України. Цей акт безсилля залишимо без відповіді”, – додав Ніколенко.

Доповнення

Білоруський правитель олександр лукашенко заявив про затримання тих, хто начебто здійснив спробу "диверсії" щодо російського літака А-50 на аеродромі “Мачулищі” у білорусі.

Згідно з легендою лукашенка, як повідомляється, “терорист” – це росіянин нібито з російським та українським паспортами, що начебто народився у Кривому Розі та жив у Криму.

У лютому стало відомо про атаку на літак ДРЛО А-50У пкс рф у “Мачулищах” за допомогою двох дронів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Чехії украли коня рамзана кадирова

     • 2531488 переглядiв