sproba-vnutrishnoyi-destabilizatsiyi-ukrayini-danilov-zayaviv-scho-rosiyska-agentura-maskuyetsya-pid-natsional-patriotiv

Спроба внутрішньої дестабілізації України: Данілов заявив, що російська агентура маскується під націонал-патріотів

 • 144312 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Для росії питання внутрішньої дестабілізації України через свою агентуру - номер один. Наразі відбувається операція, коли російська агентура маскується під націонал-патріотів. Про це повідомив секретар Ради з нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

"Питання внутрішньої дестабілізації України через російську агентуру – питання номер один для рф. Зараз відбувається операція під умовною назвою «хамелеон», коли російська агентура маскується під націонал-патріотів", - написав Данілов в Twitter.

Доповнення

Раніше Данілов заявляв, що по даним української розвідки та розвідок партнерів захоплення України неможливе без внутрішньої дестабілізації на території країни.

Радник керывника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомляв, що українському керівництву чудово відомі експансіоністські плани та сценарії росії, про них також "виразно висловляться" Збройні Сили країни.

Українські Національні Новини

Політика