ssha-mozhut-rozghliadaty-dopomohu-ukraini-ta-konfiskatsiiu-rosiiskykh-aktyviv-odnym-paketom-maliuska

США можуть розглядати допомогу Україні та конфіскацію російських активів одним пакетом - Малюська

 • 32919 переглядiв

За словами міністра юстиції України, США можуть розглянути можливість надання військової та фінансової допомоги Україні разом з конфіскацією російських активів в єдиному пакеті, а голосування може відбутися наступного тижня, якщо будуть узгоджені технічні деталі.

Міністр юстиції України Денис Малюська заявив, що в США можуть розглянути допомогу Україні та конфіскацію активів рф одним пакетом, передає УНН із посиланням на "Ми - Україна".

"І конгресмени, і сенатори, і представники виконавчої гілки влади підтвердили, що існує ймовірність, що ці проєкти про допомогу Україні (військову і фінансову), а також про конфіскацію росактивів можуть рухатися одним пакетом. Більше того, не виключена можливість, що розгляд може початися і голосування може відбутися вже на наступному тижні, якщо буде знайдено компроміс по технічним деталям. Очікується швидкий рух", - наголосив міністр юстиції, який днями відвідав США.

Раніше

Міністр юстиції України Денис Малюська висловив оптимізм щодо схвалення американськими законодавцями з обох партій законопроекту про подальшу підтримку України у її війні проти російського вторгнення.