ssha-mozhut-uzhe-sogodni-ogolositi-pro-pripinennya-navchan-z-pivdennoyu-koreyeyu-zmi

США можуть уже сьогодні оголосити про припинення навчань з Південною Кореєю - ЗМІ

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. США вже сьогодні можуть офіційно оголосити про припинення навчань з Південною Кореєю, про можливість чого президент США Дональд Трамп оголосив після саміту з лідером КНДР Кім Чен Ином у Сінгапурі. Про це з посиланням на джерела повідомляє CNN, передає УНН.

"Очікується, що адміністрація Трампа оголосить про формальне припинення планування великих серпневих військових навчань на Корейському півострові в четвер", - пише видання, посилаючись на слова декількох посадових осіб в американській адміністрації.

Зазначено, що цього тижня очікуються докладні інструкції Пентагону щодо виконання рішення Трампа призупинити так звані "військові ігри" з Південною Кореєю.

Джерело повідомило, що припинення спільних навчань було одним з "багатьох інструментів у коробці з інструментами", які президент США взяв з собою на саміт з Кім Чен Ином, але остаточне рішення про те, на які поступки він піде, не приймалося до тих пір, поки він не зустрівся з лідером КНДР.

Нагадаємо, лідер КНДР Кім Чен Ин на переговорах з президентом США Дональдом Трампом заявив, що обидві сторони повинні припинити ворожі військові дії, і американський президент з цим погодився.

Українські Національні Новини

Новини Світу