ssha-nadadut-ukrayini-sche-500-mln-dolariv-finansovoyi-dopomogi

США нададуть Україні ще 500 млн доларів фінансової допомоги

 • 117880 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Сполучені Штати нададуть Україні додаткову фінансову допомогу в розмірі 500 мільйонів доларів, щоб допомогти країні виплачувати зарплати, пенсії та здійснювати виплати за іншими державними програмами. Про це з посиланням на представника Міністерства фінансів повідомляє AP, пише УНН.

Деталі

Так, наголошується, що в четвер міністр фінансів США Джанет Єллен повинна зустрітися з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем, а заступник держсекретаря Воллі Адеємо зустрінеться з міністром фінансів України Сергієм Марченко.

Нова підтримка доповнить економічну допомогу в розмірі 500 мільйонів доларів, яку президент Джо Байден оголосив у березні.

Заяву було зроблено на тлі весняних зустрічей Міжнародного валютного фонду та Світового банку, на яких переважали розмови про те, як впоратися з наслідками війни росії в Україні.

Повідомляється, що Єллен планує провести пресконференцію в четвер вдень в Міністерстві фінансів.

Раніше

Як писав УНН, президент США Джо Байден у четвер надасть оновлену інформацію про російське вторгнення в Україну, на тлі того, як його адміністрація працює над завершенням нового пакету озброєнь для її збройних сил.

Українські Національні Новини

Новини Світу