ssha-otrimuyut-informatsiyu-pro-te-scho-deyaki-viyskovi-ta-ofitseri-rf-v-ukrayini-ne-pidkoryayutsya-nakazam

США отримують інформацію про те, що деякі військові та офіцери рф в Україні не підкоряються наказам

 • 254635 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. США отримують "окремі повідомлення" про те, що російські війська та "офіцери середньої ланки на різних рівнях, аж до батальйонної", відмовляються підкорятися наказам просуватися вперед у новому наступі на Донбасі в Україні. Про це повідомив у понеділок високопоставлений представник оборонного відомства США, пише УНН із посиланням на CNN.

Деталі

Чиновник сказав, що ці офіцери "або відмовляються підпорядковуватися наказам, або підпорядковуються їм із тим ступенем готовності, яку можна було б очікувати від офіцера".

За словами цього чиновника, від початку вторгнення російські війська відчувають серйозні проблеми з бойовим духом, і це лише одна з численних проблем, з якими зіткнулися російські військові під час цієї війни.

Російські війська також стикаються з проблемами матеріально-технічного забезпечення, які уповільнюють їх просування, за словами цього джерела.

Нагадаємо

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, станом на ранок 9 травня втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення росії, в Україні досягли вже близько 25 650 осіб, 1145 танків, 199 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Новини Світу