ssha-pidnyala-tsini-na-rosiyski-vizi

США підняла ціни на російські візи

 • 9445 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. З 1 січня 2019 року американські візи на три роки подорожчають для російських громадян. Про це повідомляє посольство Сполучених Штатів у Російській Федерації, передає УНН.

"З 1 січня 2019 року громадянам РФ у деяких випадках доведеться сплатити збір за видачу візи, якщо заява на візу В1/В2 (для ділових та туристичних поїздок) схвалена", - зазначають на сайті посольства.

Таким чином, для отримання американської візи на три роки громадянам РФ доведеться додатково сплатити збір у розмірі 143 доларів. Для отримання одноразової американської візи строком до одного року збір залишиться таким самим - 160 доларів.

На сайті Посольства також відмічають, що "збір за видачу візи заснований на "взаємності", оскільки за той же тип візи Російська Федерація стягує такий же збір з громадян Сполучених Штатів.

Як повідомляв УНН, з 1 січня наступного року Міністерство закордонних справ здійснюватиме централізоване оформлення віз в електронному вигляді, е-Віз, іноземцям з 52 держав світу за розширеним переліком підстав в’їзду в Україну.

Українські Національні Новини

Новини Світу