ssha-planuyut-vnesti-v-spisok-sanktsiy-proti-rf-sche-blizko-200-osib

США планують внести в список санкцій проти рф ще близько 200 осіб

 • 383766 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. У адміністрації Байдена планують вводити нові санкції приблизно у відношенні 200 російських фізичних і юридичних осіб, передає УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

Очікується, що на цьому тижні адміністрація Байдена введе нові санкції приблизно для 200 російських фізичних і юридичних осіб, щоб уже розпочати санкційну установу навколо країни через рік після її вторгнення в Україну.

Новий транш є частиною пакета заходів, які були розроблені адміністрацією, про нову військову допомогу Україні розміром 460 мільйонів доларів. Нові санкції вводяться у зв'язку з тим, що Вашингтон і його союзники, особливо в Європі, шукають нові способи усунути доступ Москви до найважливіших ресурсів, призначених для підтримки її військового і технологічного секторів.

Чиновники заявили, що новий пакет спрямований на те, щоб уникнути проблем, з якими Захід зіткнувся через деякі попередні заборони на експорт до росії. Зокрема, він націлений на певні технології та компоненти, які російські військові чи пов'язані з військовими компанії можуть купувати лише у європейських та інших західних постачальників. Як і в попередніх пакетах, нові заходи ЄС тісно узгоджуються із Вашингтоном та Великобританією.

Також, до списку санкцій США буде внесено губернаторів і членів сімей російських чиновників.

Українські Національні Новини

Війна