ssha-prodovzhuvatimut-naroschuvati-oboronozdatnist-ukrayini-zsu-zmozhut-vidvoyovuvati-teritoriyi-vzimku-ostin

США продовжуватимуть нарощувати обороноздатність України: ЗСУ зможуть відвойовувати території взимку — Остін

 • 224076 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Сполучені Штати продовжуватимуть нарощувати обороноздатність України. Як заявив сьогодні за підсумками зустрічі міністрів оборони у форматі "Рамштайн" очільник Пентагону Ллойд Остін, це допоможе Збройним Силам відвойовувати українські території взимку, передає УНН.

Цитата

"Поле бою залишається динамічним, і зима завжди є викликом, коли справа доходить до бойових дій. Але міжнародна спільнота залишається єдиною, і готова зробити все можливе, щоб допомогти Україні захистити свої інтереси і відстояти свою суверенну територію", — зазначив Остін.

Доповнення

Голова об'єднаного комітету начальників генеральних штабів США Марк Міллі заявив, що Сполучені Штати розглядають варіант створення в Україні інтегрованої системи протиповітряної та протиракетної оборони.

Він зазначив, що у цій системі поєднуватиметься кошти малої, середньої та великої дальності. Комбінація всіх цих засобів дозволить закрити повітряний простір російським літальним апаратам.

Міністр оборони США Ллойд Остін додав, що Америка надасть ті системи, які у неї на озброєнні "настільки швидко, наскільки це фізично можливо".

Українські Національні Новини

Політика