ssha-rozrakhovuyut-na-provedennya-viyskovoyi-reformi-v-ukrayini

США розраховують на проведення військової реформи в Україні

 • 14468 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив українському міністрові оборони Степану Полторак, що США розраховують на прийняття у Верховній Раді закону про військову реформу, передає УНН з посиланням на заяву прес-секретаря Пентагону Дано Уайт.

Джеймс Меттіс підтримав цілі підготовки реформи, підкреслила Уайт. “Він (Меттіс — ред.) назвав закон про національну безпеку терміновим пріоритетом і висловив надію, що президентська адміністрація і Верховна рада зроблять швидкі дії і проведуть законопроект, який забезпечить міцну законодавчу основу для реалізації реформ в обороні в підтримку безпечної і демократичної України”, — сказала представник Пентагону.

За її словами, Меттіс і Полторак домовилися розширювати співпрацю двох країн.

Як раніше повідомляє УНН, міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з главою Пентагону Джеймсом Меттісом у рамках офіційного візиту українського міністра до США.

Також глава Міністерства оборони України заявив, що в питанні передачі американської летальної зброї Україні досяг “повного розуміння” з главою оборонного відомства США Джеймсом Меттісом.

Українські Національні Новини

Політика