ssha-stoyatimut-na-botsi-ukrayintsiv-u-dosyagnenni-tsiley-yevromaydanu-teylor

США стоятимуть на боці українців у досягненні цілей Євромайдану – Тейлор

 • 12315 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Сполучені Штати стоятимуть на боці українців у досягненні цілей Євромайдану. Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, передає УНН із посиланням на відеоролик до Дня Гідності та Свободи, оприлюднений посольством США у Twitter.

"Шість років тому у цей день українці вийшли на Майдан та на вулиці по всій країні з вимогою змін. Українці хотіли європейського майбутнього, проведення реформ, знищення корупції, рівність перед законом", - сказав Тейлор.

З його слів, проведення реформ – це непросто, вони вимагають часу, зусиль та наполегливості.

"Це важливий час для України – пройти цим курсом, взятим шість років тому, який продовжується і сьогодні. Сполучені Штати стоятимуть на боці українців у досягненні цілей Євромайдану", - наголосив дипломат.

Нагадаємо, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи - у день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. 

Шість років тому в цей день відважні українці, сповнені рішучості досягти кращого, європейського майбутнього, зібралися на Майдані та почали вимагати змін. США непохитно стоять на боці українців, які продовжують щоденно працювати задля втілення в життя прагнень Євромайдану. pic.twitter.com/bIwfBte4P5

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) November 21, 2019

Українські Національні Новини

Політика