ssha-vidmovili-u-vizi-predstavnitsi-aneksovanogo-krimu-dlya-uchasti-u-konkursi-misis-svitu

США відмовили у візі представниці анексованого Криму для участі у конкурсі "Місіс світу"

 • 14850 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Представниця анексованого Криму Ганна Малоземова стверджує, що через "візові обмеження" не зможе приїхати до США для участі у щорічному конкурсі краси для заміжніх жінок "Місіс світу". Про це Малоземова написала на своїй сторінці в Instagram, інформує УНН.

Цитата

"На жаль, через візові обмеження між нашими країнами я не зможу взяти участь у цьогорічному конкурсі. Те, що мені не дали можливості побачитися з кожним із вас особисто, це для мене найбільше розчарування", – написала Малоземова.

Деталі

Організатор конкурсів краси у Криму Вікторія Біль підтвердила в Instagram, що Малоземова не поїде до США, бо "отримати візу США нам не вдалося".

"Нехай чудова історія MRS. WORLD продовжується! А Ганна отримала право представити Крим наступного року! Дякуємо за цю нагоду Віце Президента Mrs. World Тану Джонсон! - написала Біль.

Організатори конкурсу "Місіс світу" публічно не коментували заяву Малоземової.

Довідка

"Місіс світу" - щорічний конкурс краси для заміжніх жінок. Перший конкурс відбувся 1984 року в Австралії. Чинні "Місіс світу" - Кейт Шнайдер з Ірландії та Керолайн Джурі зі Шрі-Ланки.

Українські Національні Новини

Суспільство