ssha-vnesli-do-chornogo-spisku-37-kitayskikh-ta-rosiyskikh-kompaniy

США внесли до "чорного списку" 37 китайських та російських компаній

 • 1104033 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Сполучені Штати внесли до “чорного списку” щодо торгових операцій 37 організацій, у тому числі за допомогу російській армії та підтримку збройних сил Китаю. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

Деталі

Міністерство торгівлі повідомило, що США додають 37 організацій до свого “чорного списку” щодо торгівлі за діяльність, що робить внесок у російську армію, підтримку збройних сил Китаю та сприяння або участь у порушеннях прав людини в М’янмі та Китаї.

Цитата

“Коли ми виявляємо організації, які становлять занепокоєння для національної безпеки або зовнішньої політики Сполучених Штатів, ми додаємо їх до списку організацій, щоб гарантувати, що ми можемо ретельно перевірити їхні транзакції”, — заявила помічник держсекретаря Теа Кендлер.

Доповнення

Хоча російська економіка ще не постраждала від широкого спектру санкцій з боку Сполучених Штатів та інших західних країн, міністр фінансів Джанет Єллен заявила, що очікує, що згодом економіка слабшатиме, оскільки країна втрачає іноземні інвестиції та вичерпає свої резерви.

Українські Національні Новини

Економіка