ssha-vvodyat-karantin-dlya-vsikh-khto-vyizhdzhaye-v-krayinu

США вводять карантин для всіх, хто в'їжджає в країну

 • 16512 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Нова адміністрація США посилює заходи з протидії коронавірус. Зокрема вводитися карантин для всіх хто в'їжджає в країну, повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

В рамках представленого Байденом плану дій по боротьбі з епідемією передбачена масова вакцинація, мобілізації промисловості і обмежень для в'їжджають в країну

Для всіх, хто в'їжджає в Сполучені Штати з-за кордону буде обов'язковий не тільки негативний тест на коронавірус, але і карантин.

У стратегії зазначається, що адміністрація приймає спеціальний указ про заходи безпеки у внутрішніх і міжнародних поїздках. Відповідно до цих правил, по прибуттю в США мандрівники повинні пред'являти негативний тест на коронавірус, а також проходити карантин відповідно до рекомендацій Центрів по контролю і профілактиці захворювань США.

Також в країні буде введено масковий режим в громадському транспорті.

Нагадаємо, напередодні інавгурації Байдена його штаб анонсував підписання 46-м президентом США ряду важливих указів. Серед них, в числі інших, були заходи по боротьбі з розповсюдженням коронавируса. Президент збирався ввести стоденний масковий режим для всіх держслужбовців країни, а також домогтися аналогічних заходів від влади штатів, а також планується вакцинувати 100 млн громадян за сто днів.

Українські Національні Новини

Новини Світу