ssha-zayavili-scho-rosiya-goduye-sviy-narod-diyetoyu-brekhni-schob-prikhovati-viyskovi-vitrati-v-ukrayini

США заявили, що росія годує свій народ "дієтою брехні", щоб приховати військові витрати в Україні

 • 216967 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Держдепартамент заявив, що росія годує свій народ "постійною дієтою з брехні", щоб приховати справжні витрати, які вона несе внаслідок більш ніж піврічної війни проти України, пише УНН з посиланням на агенство Reuters.

Деталі

Прессекретар Нед Прайс заявив, що президент путін та високопосадовці "зробили все можливе", щоб обмежити потік інформації до росіян та забезпечили їм "постійний потік урядової пропаганди".

путін та його союзники "годують російський народ брехливою дієтою, дезінформацією, намагаючись приховати справжню ціну цієї війни, оскільки війна триває, оскільки дедалі більше росіян повертаються додому в мішках для трупів, повертаються додому без кінцівок", -додав Прайс.

Прайс сказав, що є ознаки посилення протидії розпалюванню війни в росії, зокрема, за його словами, "гучні випадки непокори".

"На жаль, це система, якою загалом керує одна людина. Це людина, оточена не демократично обраними помічниками, а людьми, які у багатьох відношеннях створили захист від громадської думки, у деяких випадках навіть досягнувши найпотаємнішої святині кремля", - додав він.

Додамо

Коментарі пролунали на тлі українського наступу, в ході якого відвойовано значну територію, включаючи ключові міста Ізюм та Куп'янськ, які служили важливими вузлами постачання сил Москви в регіоні.

України повернула понад 8000 квадратних кілометрів окупованих територій.

Українські Національні Новини

Новини Світу