ssha-zminyuyut-pravila-perevezennya-elektroniki-v-ruchniy-poklazhi-na-niztsi-reysiv

США змінюють правила перевезення електроніки в ручній поклажі на низці рейсів

 • 11652 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Сполучені Штати вводять нові правила перевезення електронних приладів в ручній поклажі під час авіаперельотів з країн Близького Сходу, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Як зазначається з посиланням на представника американського уряду, прилади, що перевищують розмір мобільного телефону, буде заборонено брати з собою в кабіну літака з вівторка, 21 березня.

Напередодні в офіційних мікроблогах Twitter авіакомпаній Saudi Airlines і Royal Jordanian були опубліковані повідомлення про нові правила перевезення електроніки. Згідно з ними, крім мобільних телефонів в кабіну лайнера буде дозволено взяти також медичні прилади, необхідні пасажирам. Пізніше вони були видалені.

Вказано, що видалення повідомлень могло бути пов'язано з їх передчасної публікацією, оскільки офіційної заяви про нові правила з боку міністерства національної безпеки США ще не було.

За даними агентства, посилення правил, що вводиться, не торкнеться американських авіаперевізників і торкнеться низки авіакомпаній з країн Близького Сходу.

У свою чергу, американський телеканал CNN розповсюдив інформацію, що заборона на перевезення електронних приладів в ручній поклажі може бути пов'язаним з погрозами терористичного угрупування "Аль-Каїда на Аравійському півострові". Жорсткість правил може торкнутися авіаперевізників до 13 близькосхідних держав, серед яких, крім Саудівської Аравії і Йорданії, є також Єгипет, ОАЕ та інші.

Нагадаємо, президент США Д.Трамп підписав новий міграційний указ. Суд призупинив його дію.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 34 тис. людей перетнули КПВВ в зоні АТО за добу

     • 9972 переглядiв

    Загроза сходження лавин зберігається у Карпатах

     • 9259 переглядiв

    Р.Тіллерсон у квітні збирається відвідати Москву - ЗМІ

     • 9878 переглядiв

    Україна відібрала з ПСГ 16 млн куб. м газу за добу

     • 9032 переглядiв

    Brent торгується на рівні 51,87 дол. за барель

     • 12459 переглядiв