stali-vidomi-novi-podrobitsi-u-vbivstvi-vinnichanki

Стали відомі нові подробиці у вбивстві вінничанки

 • 11054 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Вбивство вінничанки, тіло якої з вогнепальним пораненням знайшли напередодні у Вінниці, замовив її колишній чоловік на ґрунті довготривалих неприязних стосунків із нею. Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області, передає УНН.

У кримінальному провадженні за фактом вбивства молодої жінки, яке мало місце 21 серпня у Вінниці, слідче управління ГУНП у Вінницькій області за процесуального керівництва прокуратури області здійснює досудове розслідування.

"Установлено, що вбивство вказаної особи замовив через мережу "Інтернет" її колишній чоловік на ґрунті довготривалих неприязних стосунків з жінкою. Дії замовника кваліфіковано за ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном на 60 днів. Разом з цим, правоохоронними органами у четвер, 30 серпня, затримано зловмисника, який вчинив це замовне вбивство. Ним виявився молодий хлопець 1996 року народження - мешканець Полтавської області. Йому оголошено про підозру з кваліфікацією дій за ч. 2 ст. 27, п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України", - йдеться в повідомленні.

Наразі до суду скерували клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 21 серпня біля залізничних колій у Вінниці знайшли тіло жінки з вогнепальним пораненням. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваного у вбивстві - замовника злочину. Пізніше правоохоронці затримали підозрюваного у виконанні вбивства

Українські Національні Новини

Кримінал та НП