stali-vidomi-poperedni-rezultati-perevirki-dubinskogo-na-poligrafi

Стали відомі попередні результати перевірки Дубінського на поліграфі

 • 18108 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. За попередньою інформацією, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський відповів на всі питання під час тестування на поліграфі чесно. Про це заявив поліграфолог, передає УНН.

"Результати поліграфа читабельні, їх можна враховувати для інтерпретації однозначно. В цілому інтерпретувати результати можна в користь опитаного обличчя. Всі подробиці, будуть в заключенні…", - розповів поліграфолог.

Експерт, зазначив, що Дубінський не причетний до інциденту з законопроектом №2047.

"По даному інциденту особа, не приховала якихось речей…і він не причетний до тієї діяльності в цілому, і конкретно до інциденту стосовно даного законопроекту. Йому не відомо хто ще міг з цим бути пов'язаний з тих членів комітету, які теж голосували проти", - сказав поліграфолог.

За словами поліграфолога, Дубінський проголосував проти законопроекту №2047, який зокрема ліквідовує так звані "майданчики Яценка", бо вважає, що там є корупційна складова, а не через хабар.

"За його словами, на питання чому особа голосувала проти даного законопроєкта, як би ми його не формулювали … він відповідав на це питання так, бо він вважає, що там є корупційна складова, а не тому що йому дали хабар. Дане питання однозначно інтерпретувати не можна , тому що там є суб’єктивний компонент. Людина вважає, що цей закон не можна було приймати тому що там точно є корупційна складова…", - сказав експерт.

Також, за його словами, загальна інтерпретація говорить про те що респондент чесно відповів на питання по суті інциденту.

Окрім того, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський заявив журналістам після тесту на поліграфі, що він не підтримав законопроєкт №2047 не за хабар.

"Зараз конкретна, однозначна відповідь гроші не брав. Ні на законопроекти стосовно оціночної діяльності, щодо якої розповсюджувалися фейки, ні щодо будь-яких законопроектів та лобіювання будь-якої діяльності", - зазначив Дубінський.

Нагадаємо, результати перевірки Дубінського на поліграфі мають бути готові у понеділок.

Українські Національні Новини

Політика