stali-vidomi-zarplati-gravtsiv-manchester-yunayted-i-liverpul

Стали відомі зарплати гравців "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль"

 • 17288 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Аналітичний портал Statista опублікував середні зарплати гравців клубів англійської Прем'єр-ліги в футбольному сезоні 2019/2020, передає УНН з посиланням на дані видання.

Найбільше заробляють гравці "Манчестер Сіті". За даними Statista, середній оклад гравця клубу становить 6,9 млн фунтів стерлінгів за сезон.

Друге місце в списку належить "Манчестер Юнайтед" (6,1 млн фунтів стерлінгів), третє - "Ліверпулю" (5,5 млн фунтів стерлінгів).

У першу п'ятірку також потрапили "Арсенал" (4,79 млн фунтів стерлінгів) і "Челсі" (4,77 млн фунтів стерлінгів), а в першу десятку - "Тоттенхем" (3,9 млн фунтів стерлінгів) і "Вест Хем" (3,02 млн фунтів стерлінгів)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ зареєструвала кримінальне провадження за фактом ухилення "Динамо" від сплати податків

Як писав УНН, днями датські ЗМІ розсекретили реальну заробітну плату півзахисника "Динамо" Міккеля Дуелунда. Вона дорівнює близько 130-160 тисячам євро в місяць.

При цьому, офіційні зарплати футболістів клубу декларують на рівні всього 20-30 тис. грн.

Різниця між "білими" і "офшорними" гонорарами киян обчислюється в мільйонах євро, що, на думку окремих експертів, і призводить до значної мінімізації податкових відрахувань.

Наприклад, якщо ФК "Шахтар" (Донецьк) у 2017 році сплатив до бюджету 83,7 млн грн податку на додану вартість і потрапив до рейтингу найбільших платників податків України, то ФК "Динамо" (Київ) перерахував тоді в бюджет всього лише близько 2,5 млн грн зазначеного податку.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Стали відомі лауреати Шевченківської премії-2020

     • 22108 переглядiв

    Грузія обмежила рух через кордон із Азербайджаном

     • 20508 переглядiв