stalo-vidome-gromadyanstvo-zagiblogo-v-dtp-u-kramatorsku-spivrobitnika-obsye

Стало відоме громадянство загиблого в ДТП у Краматорську співробітника ОБСЄ

 • 19992 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Загиблий напередодні у дорожньо-транспортній пригоді в Краматорську на Донеччині співробітник ОБСЄ в Україні був громадянином Румунії. Про це УНН повідомили правоохоронці.

Іноземець, який на момент ДТП не був за кермом легковика Daewoo Lanos, загинув на місці. Водій цього авто також постраждав, його було госпіталізовано.

Водій іншого автомобіля, за участю якого сталася ДТП, - "Газелі" - не постраждав.

При цьому у прес-службі ГУ НП у Донецькій області також повідомили про ДТП. Вказано, що інформацію про автоаварію на вулиці Кондрата Гампера у Краматорську за участю Daewoo Lanos і "Газелі" місцеві правоохоронці отримали близько 6 ранку 18 січня.

На місці поліцейські встановили, що автомобіль Daewoo Lanos рухався зі сторони залізничного вокзалу по вулиці Гампера у бік вулиці О. Тихого, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем "Газель", що їхав у зустрічному напрямку.

У прес-службі поліції Донеччини уточнили, що внаслідок аварії загинув 47-річний пасажир, а 59-річний водій легковика отримав тілесні ушкодження. Водію "Газелі" - 63 роки.

Відомості за даним фактом внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у місії ОБСЄ підтвердили загибель спостерігача у Краматорську.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП