stalo-vidomo-de-naychastishe-zustrichayutsya-klopi

Стало відомо, де найчастіше зустрічаються клопи

 • 103377 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Клопи доволі часто з'являються в будинках киян, включно із елітними квартирами, але найчастіше вони трапляються в хостелах і готелях. Про це повідомив директор одного з санітарно-профілактичного підприємства Олексій Дьомін в коментарі кореспонденту УНН.

"Дуже непросто вивести клопів, доволі розповсюджені вони в Києві – буквально кожне друге замовлення на дезінфекцію – це клопи. Можуть бути де завгодно – буває, що завозять навіть із новими меблями. У нас замовлення – починаючи із хостелів, закінчуючи пентхаусами дорогими. Але як правило, це орендоване житло й готелі, хостели", - зазначив експерт.

За його словами, найбільшого значення мають постільні клопи, які, за деякими даними можуть переносити збудників тифу й туляремії, а також чуми. Але ж найбільшу шкоду вони наносять людині своїми укусами – дуже болючими й сверблячими, які позбавляють людину нормального сну й знижують працездатність.

Нагадаємо, у районі Лос-Анджелеса, США, стався спалах тифу - бактеріального захворювання, розповсюджуваного вошами і блохами.

Внаслідок спалаху чуми на Мадагаскарі загинуло 74 людини. За інформацією Міністерства охорони здоров'я, всього в державі за останні 2 місяці було зареєстровано 805 випадків захворювання.

Українські Національні Новини

Суспільство