stalo-vidomo-khto-komentuvatime-match-angliya-ukrayina-u-mezhakh-vidboru-na-yevro-2024

Стало відомо, хто коментуватиме матч Англія – Україна у межах відбору на Євро-2024

 • 1342176 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Медіасервіс MEGOGO розкрив імена коментаторів першого матчу Національної збірної України у відбірному турнірі Євро-2024. Ними стануть Сергій Пейчев та Вадим Скічко, який служить в лавах ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Коментатори працюватимуть в єдиному сигналі MEGOGO та Суспільного Мовлення.

Як зазначалося раніше, гра між збірними Англії та України відбудеться вже в цю неділю, 26-го березня. Передматчева студія розпочнеться о 18:00, а сама трансляція події о 19:00. Ведучими студії стануть Олександра Кучеренко і Роман Бебех. В якості гостей до них доєднаються легендарний футболіст київського «Динамо», а нині тренер Олександр Головко, а також відомий співак, шоумен і фанат футболу Фоззі.

Переглянути матчі національної збірної України з футболу можна на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення в ефірі, кабелі та супутнику та ексклюзивно в діджиталі на MEGOGO за передплатами «Максимальна» та «Спорт».

Додамо

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.

Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу Чемпіонів, Лігу Європи та Лігу Конференцій УЄФА, матчі національних збірних та топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.

Українські Національні Новини

Спорт