stalo-vidomo-scho-zelenskiy-podaruvav-papi-rimskomu-frantsisku

Стало відомо, що Зеленський подарував Папі Римському Франциску

 • 66529 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Папою Римським Франциском у Ватикані подарував йому різдвяний святковий посуд під кутю з кераміки, повідомляє УНН.

"Як декор посуду використовуються янголи та ягнята, які зустрічаються в побутових та сакральних речах з різних областей України. Херувіми та орнаменти – це рушники Сумської області кінця ХІХ сторіччя, ягнята – буковинська ікона на склі початку ХХ століття", йдеться в описі виробника посуду.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час аудієнції запросив Папу Франциска відвідати Україну.

Президент зазначив, що Його Святість Папу Франциска дуже чекають в Україні, де він має надзвичайно велику підтримку та довіру.

“Я його запросив в Україну. Я впевнений, що він буде в Україні — не тільки в столиці. Я сказав, що для того, щоб до кінця зрозуміти, що у нас відбувається на сході, треба їхати на схід”, — резюмував Зеленський.

Як повідомляв УНН, Президент України Володимир Зеленський під час аудієнції у Папи Римського Франциска попросив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії.

Нагадаємо, 8 лютого розпочався офіційний візит Президента України Володимира Зеленського до Ватикану.

Українські Національні Новини

Політика