stalo-vidomo-yaki-ukrayinski-tovari-potrapili-pid-zaboronu-rf

Стало відомо, які українські товари потрапили під заборону РФ

 • 19596 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. До списку українських товарів, щодо яких Росія ввела заборону на імпорт, потрапили промислові товари, продовольство, сільськогосподарська продукція, сировина. Про це повідомила прес-служба уряду Росії, передає УНН.

"Вводиться заборона на ввезення на територію Росії товарів, країною походження яких є Україна або переміщуються через територію України. Затверджено список таких товарів. Товари, щодо яких запроваджено заборону, в основному, відносяться до категорії промислових. У список також включені сільськогосподарська продукція, сировину і продовольство", – йдеться в повідомленні.

В уряді РФ зазначили, що Росія може прийняти рішення про скасування введених спеціальних економічних заходів, якщо Україна "скасує обмежувальні заходи, введені раніше стосовно конкретних російських товарів".

Зі списком товарів, які потрапили під заборону, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову про заборону на імпорт до Росії низки українських товарів.

Як повідомляв УНН, 25 грудня Росія розширила санкційні списки щодо українців. Список фізичних осіб тепер налічує 567 осіб, а юридичних осіб 75. З повним списком можна ознайомитися тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під російські санкції потрапило понад 60 народних депутатів

26 грудня Україна запровадила додаткові персональні економічні санкції стосовно російських компаній, політиків та депутатів, працівників силових структур за сприяння агресивних дій проти України.

Українські Національні Новини

Політика