stalo-vidomo-za-scho-ffu-diskvalifikuvala-surkisa-na-tri-matchi

Стало відомо, за що ФФУ дискваліфікувала Суркіса на три матчі

 • 12046 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс проявив неповагу по відношенню до арбітрів матчу "Динамо" - "Арсенал", дозволивши собі образи на їх рахунок. Про це в ефірі каналу "Футбол 1" повідомив відповідальний секретар КДК ФФУ Ігор Грищенко, передає УНН.

"Відповідно до рапортів головного арбітра матчу і його асистента, після закінчення зустрічі з "Арсеналом" в суддівську кімнату зайшли два представника "Динамо". Це адміністратор Кашпур і президент "Динамо" Ігор Суркіс. Адміністратор використовував ненормативну лексику по відношенню до арбітрів. А президент "Динамо" сказав, що за 25 років у футболі такого не бачили, і назвав арбітрів хабарниками", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За неналежну поведінку вболівальників, клуби "Динамо" і "Карпати" заплатять по 200 тис. грн.

Грищенко додав, що КДК ФФУ вважає образливими такі дії з боку президента і адміністрації клубу. Більш того, у фанатів "Динамо" був набір порушень під час гри. Йдеться про використання піротехніки і демонстрації банера з ненормативною лексикою, додав відповідальний секретар КДК ФФУ.

"Він (банер) ображав честь і гідність суперника. Крім того, масове використання піротехніки на 89-й хвилині призвело до припинення матчу", - сказав він.

Нагадаємо, вчора, КДК ФФУ, за мотивами інцидентів, які сталися під час матчу "Динамо" - "Арсенал", виніс рішення про дискваліфікацію тренера динамівців Олександра Хацкевича на один матч, президента ФК Ігоря Суркіса - на три матчі. Також було прийнято рішення про усунення захисника "Динамо" Артема Шабанова на два матчі.

Крім цього, за неналежну поведінку вболівальників, київське "Динамо" оштрафовано на 250 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Спорт