startuvav-pyatiy-sezon-vseukrayinskoyi-futbolnoyi-ligi-uchasnikiv-ato

Стартував п'ятий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

 • 6346 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Стартував п'ятий ювілейний чемпіонат з футболу Всеукраїнської ліги учасників АТО на кубок Героїв АТО. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Організатором та засновником цього чемпіонату вже п’ятий рік поспіль є Федерація футболу учасників АТО", - поінформували у ДПСУ.

Повідомляється, що змагання проводяться під егідою всеукраїнського об’єднання учасників АТО "Українці-разом" та за підтримки ФФУ, Міністерства у справах ветеранів, Міністерства молоді та спорту, Держприкордонслужби, Генштабу ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС.

"За п’ять років чемпіонату у великій футбольній сім’ї вже склалися свої традиції. Кожен переможець буде володіти кубком Героїв АТО протягом одного року, до наступного сезону, адже він є перехідним", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО сезону 2019 року складається із 88 команд. Це - близько трьох тисяч побратимів сектору безпеки та оборони, ветеранів війни, учасників АТО. Вони будуть змагатися між собою в два кола, весною та восени, в шести дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ. Змагання проходитимуть у 42 містах України.

"Перше коло буде проходити з 24 березня по 23 червня, друге коло – з 6 липня по 29 вересня. За результатами чемпіонату визначаться 24 кращі команди, які будуть боротися за кубок Героїв АТО", - розповіли у ДПСУ, додавши, що фінальні ігри традиційно будуть проведені восени на легендарному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Як писав УНН, напередодні, ветерани АТО попросили ФФУ об’єднати два футбольних чемпіонати серед захисників України в один. 

Українські Національні Новини

Спорт