statistika-tragediy-na-dorozi-tsogo-roku-v-ukrayini-vzhe-2800-smertey-u-dtp

Статистика трагедій на дорозі: цього року в Україні вже 2800 смертей у ДТП

 • 15358 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. З початку 2020 року понад 2800 громадян України померли внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Про це в Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій повідомили в пресслужбі Нацполіції, передає УНН.

“15 листопада — Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій. В Україні лише за цей рік на дорогах обірвалося життя 2 842 наших громадян. Ніхто з них не очікував, що ось так доля може змінитися в одну мить і назавжди. Необхідно пам’ятати про тих, чиї життя забрали автоаварії, підтримувати тих, хто вижив, вшанувати пам'ять і висловити співчуття членам їх родин. Також вкотре нагадати одне одному про взаємну відповідальність на дорогах”, - зазначили в повідомленні.

Зазначимо, що в ООН повідомили, що у світі щорічно в результаті ДТП гине близько 1,35 млн людей, 50% всіх випадків смертей припадає на пішоходів, мотоциклістів і велосипедистів.

Днями Україну сколихнули новини про кілька жахливих ДТП. Так, 13 листопада в столиці автомобіль служби таксі Uber наїхав на зупинку громадського транспорту і збив пішоходів, двоє з яких померли.

До того, 7 листопада, у Харкові 22-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та наїхав на групу пішоходів, які перебували на острівці безпеки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП