stav-vidomim-noviy-nastavnik-zbirnoyi-ukrayini-z-boksu

Став відомим новий наставник збірної України з боксу

 • 13816 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Головним тренером Національної збірної України з боксу призначено Заслуженого тренера України Леоніда Лоївського, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію боксу України.

Кандидатура Лоївського була подана Федерацією боксу та затверджена Міністерством молоді та спорту України після рішення багаторічного наставника команди Дмитра Сосновського припинити роботу на своїй посаді за власним бажанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Чісора назвав спосіб перемоги над Усиком

Таким чином з 5 квітня 2019 року розпочинає підготовку Національної боксерської збірної до Олімпійських ігор 2020 року саме Леонід Лоївський.

"Очолити Національну збірну України - це велика честь для мене. Днями мав розмову з президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом, в рамках якої були окреслені цілі та завдання перед командою. З початку року я наполегливо працюю у складі нашої команди і ми вже досягли певних вагомих результатів. Загалом перед нами складні два передолімпійські роки і ми маємо об’єднати зусилля для підготовки чемпіонського складу, який буде спроможний показати якомога кращі результати на Олімпійських кваліфікаційних стартах", - зазначив новий наставник збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко провів першу дуель поглядів із боксером Кроллою

Варто відзначити, що в 1997 році під його керівництвом молодіжна збірна України виборола друге загальнокомандне місце на чемпіонаті Європи з боксу в місті Бірмінгемі, в наступному році молодіжна збірна України під керівництвом Лоївського вперше в історії виборола першість в медальному заліку на чемпіонаті світу в Буенос-Айресі, а в 2004 році Лоївського було призначено на посаду головного тренера Національної збірної. Під його керівництвом команда виступала на Олімпійських 2004 року в Афінах, де виборола чотири п’ятих місця.

Українські Національні Новини

Спорт