staviv-mitki-pro-mistsya-dislokatsiyi-zsu-v-donetskiy-oblasti-vikrili-kolaboranta-yakiy-dopomagav-okupantam

Ставив мітки в місцях дислокації ЗСУ: на Донеччині викрили колаборанта

 • 110490 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Мешканця Бахмута Донецької області викрили в державній зраді – ставив мітки на електронних картах і повідомляв окупантам про влучання ракети в будівлю цивільної інфраструктури міста. Про це інформує УНН, посилаючись на пресслужбу Офіса генерального прокурора.

Цитата

"У травні 2022 року громадянин в умовах воєнного стану добровільно погодився допомагати окупантам. Чоловік через інтернет передавав представнику силового відомства рф інформацію щодо розташування та переміщення особового складу і техніки Збройних сил України, а також знімав місця дислокації особового складу Національної гвардії України на території м. Бахмута Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Деталі

За ст. 615 КПК України щодо жителя Бахмута застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. 

Нагадаємо 

ДБР повідомило про підозру в державній зраді головам двох районних судів у Луганській та Харківській областях. Слідчі встановили, що голова одного з районних судів Луганщини після окупації міста погодилася на пропозицію обійняти посаду судді в незаконно створеному органі так званої "ЛНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП