stavlennia-ukraintsi-do-ttsk-ta-mobilizatsii-mozhe-dopomohty-rosii-zavdaty-porazky-ukraini-pavliuk

Ставлення українців до ТЦК та мобілізації може допомогти росії завдати поразки Україні - Павлюк

 • 38708 переглядiв

Командувач Сухопутних військ України Олександр Павлюк розкритикував сприйняття в суспільстві ТЦК, заявивши, заявивши що співробітники територіальних центрів комплектування - це переважно військовослужбовці, які воювали на фронті, але були визнані непридатними до подальшої служби.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк заявив, що критика дій працівників ТЦК не допомагає Україні перемогти у війні проти росії. Про це пише УНН з посиланням на заяву Павлюка у Facebook. 

Деталі 

За його словами, суспільство почало сприймати їх як "ворогів" та "людоловів".

На думку Павлюка, за два роки повномасштабної війни росії проти України суспільство дійшло до "цькування військових з ТЦК та моральної підтримки ухиляння від захисту України".

У Мукачево люди у військовій формі "запакували" чоловіка в авто, ТЦК проводить перевірку14.03.24, 19:36 • [views_0]

Разом з Павлюк підкреслив, що сьогодні ТЦК та їхні роти охорони переважно укомплектовані військовослужбовцями, що воювали на фронті, але були визнані непридатними для подальшої служби.

Командувач Сухопутних військ також обурений тим, що під час публікацій "неправомірних дій ТЦК" зазвичай не показують — неправомірну відмову чоловіків від конституційного обовʼязку захищати Україну.

У різних соцмережах безліч відео з вирваним з контексту змістом. Нам часто дорікають: "Ви самі винні, ви не змінюєтеся!" Це не так. Ми змінюємося, ми бачимо і наші недоліки й щодня працюємо, щоб ставати кращими, більш зрозумілими! Попереду велика робота, і без вашої допомоги нам буде набагато важче! Адже тільки разом ми зможемо вистояти перед цією навалою і врешті-решт перемогти!

- заявив Павлюк.

За словами командувача, "вищий пілотаж мистецтва війни — зруйнувати замисли ворога і завдати йому поразки, не застосовуючи свого війська в бою.

І судячи з останніх місяців, росіяни дуже вправно користуються давньокитайськими стратагемами ведення війни. А деякі наші співгромадяни, на жаль, втратили розуміння, що їхні дії та публічні вислови перетворились на потужну зброю в руках ворога

- підкреслив Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк.

Нагадаємо

У Чернівецькій області двоє чоловіків напали на працівників ТЦК, намагаючись переїхати автомобілем військовослужбовців і завдаючи їм ударів сокирами, пошкодивши їхній автомобіль.Правоохоронці оперативно встановили особи нападників та затримали їх. 

Двох працівників ТЦК на Львівщині судитимуть за катування та утримування чоловіків у військкоматі22.02.24, 12:38 • [views_0]